top of page

Rozvoj reflektivní komunikace

Stojíte o to, aby vaše komunikace byla více reflektivní a méně reaktivní? Chcete se rozvíjet v konkrétních komunikačních nástrojích a technikách? Máte zájem o dlouhodobější kurz?


Reflektivní komunikace

V čem se zlepšíte?

Co se na kurzu naučíte?

  • Prakticky rozvíjet komunikační nástroje a techniky zaměřující se na reflektivní praxi.

  • Jak na genderově senzitivní komunikaci, jak využít emoce a vlastní prožívání v komunikaci, jak využít motivaci v rozhovoru a jak komunikovat v konfliktních situacích.

  • Vědomé a reflexivní využívání konkrétních komunikačních technik.


Rozsah kurzu

32 hodinový kurz (vyučovací hodiny)



Cena kurzu

9 500,-



Termíny kurzu

Momentálně není vypsán konkrétní termín kurzu. Pokud máte o toto téma zájem, nebo chcete uskutečnit kurz na klíč, kontaktujte nás na mail spolecne@rosteam.cz.



Kdo Vás kurzem provede

V kurzu propojujeme své zkušenosti s reflektivní komunikací společně s aktuálními informacemi ze sociálních věd. Pojďte poznávat krásu různých technik a nástrojů komunikace společně s námi.

















 

Akreditace

Číslo akreditace MPSV: A2023/0266-SP/PC

Kurz je akreditován pro sociální pracovníky/ce a pracovníky/ce v sociálních službách. Ovšem účastnit se ho může kdokoliv, kdo má chuť a zájem se v reflektivní komunikaci rozvíjet (získat osvědčení bez akreditace).


Registrace

Registrovat na kurz se můžete zasláním Vašeho jména, příjmení a telefonu na email spolecne@rosteam.cz nebo vyplnit přihlášku ZDE.

Po zaslání Vaší přihlášky Vás budeme informovat s bližšími informacemi o kurzu. Pokud máte dotazy, můžete nám zavolat na tel. + 420 775 069 472.




198 zobrazení
bottom of page